Ny direktør for e-conomic ser frem til fortsat vækst

Efter seks måneders integrationsproces er Mads Rebsdorf nu udnævnt til direktør i e-conomic, der i 2015 blev en del af den nordiske Visma-koncern.

Med købet af det danske regnskabsprogram e-conomic i maj 2015 cementerede den nordiske Visma-koncern sin position som en af markedets førende udbydere af softwareprogrammer både inden for installerede og cloud-baserede løsninger.

En bred vifte af produkter og løsninger

Visma står i forvejen bag en række fleksible og brugervenlige økonomi- og regnskabsprogrammer til stort set alle virksomhedsstørrelser og brancher. Udover dansk udviklede e-conomic finder man kendte og vidt udbredte systemer som Mamut, WinKompas, eAccounting, Summasummarum og Visma Business.

Inden opkøbet af e-conomic A/S var Mads Rebsdorf daglig leder af Visma Software A/S, og har som ny direktør for e-conomic nu det operationelle ansvar for både e-conomic og Visma Software i Danmark.

Flere muligheder for kunderne

Visma Softwares danske ansatte flyttede inden sommeren sammen med e-conomic i Daniscos tidligere hovedkontor på Christianshavn i København. Her er arbejder nu omkring 180 medarbejdere med at servicere kunder og partnere samt udvikle tilstedeværelsen i markedet. Inkluderet i dette tæller organisationen ca. 60 udviklere, der understøtter koncernens mål om at blive en førende nordeuropæisk udbyder af software-as-a-service løsninger.

Gennem de seneste måneder er teams blevet sammenlagt på tværs af de to gamle virksomheder, så der fremadrettet er tale om én organisation, som kan tilbyde endnu flere muligheder for kunderne.

Skalérbare løsninger til alle virksomheder

Danske e-conomic blev lanceret i 2001 og har i dag flere end 95.000 kunder i Danmark, Norge og Sverige. Programmet er populært i mange virksomheder, og også hos revisorer og bogholdere – blandt andet på grund af de mange branche- og virksomhedsspecifikke applikationer og værktøjer, der udvikles og tilbydes af mange tredjepartsleverandører og samarbejdspartnere.