Den ungarske franchisekæde COOP vælger Visma Retail som leverandør af detail-IT

COOP Hungary, kædens moderselskab, har valgt Visma Retail som vinderforslaget i et udbud om en ny detail IT-løsning til den ungarske COOP-franchisegruppe. Den ungarske COOP-franchise agter at opgradere sit detail IT-system med Visma Retails IT-løsninger; en beslutning, de betragter som en direkte investering også for at forbedre indkøbsoplevelsen

COOP, den førende fødevareforhandler i Ungarn, har valgt Visma Retails IT-løsninger for at opnå sine vigtigste forretningsmål. Med denne investering beviser COOP endnu en gang, at den ikke alene er en værdiledet organisation, der lægger vægt på tradition, men at den også er en markedsspiller, der kontinuerligt arbejder på at forny sig selv med henblik på bedre at imødekomme kundernes behov.

Innovative løsninger
I samarbejde med en lokal IT-systemudbyder, Szintezis Plc, skal Visma Retail levere back office, point-of-sale samt kundeloyalitetsystemet. Visma Retail Suite, Visma Retail POS og loyalitetssoftwaren Relevate forventes at være oppe og køre i alle COOP-butikker fra 3. kvartal af 2017.

COOP-supermarkedkæden, som for nylig fejrede sit 20 års jubilæum, har udviklet sig til at være Ungarns førende fødevareforhandler. Den eksisterer på franchisebasis i hele landet med 2800 butikker i mere end 1650 bebyggelser. Med mere end 32000 medarbejdere er det én af Ungarns største arbejdsgivere i mindre byer. Mere end 1,5 millioner kunder vælger dagligt COOP til indkøb af friske råvarer, tørre fødevarer og husholdningskemikalier. COOP Club-loyalitetsprogrammet har 1 million medlemmer.

Visma Retail hjælper detailhandlen til at have succes med at tiltrække kunder til deres marked, øge salg gennem en forbedret indkøbsoplevelse og skabe loyale kunder. Dette sker gennem smart brug af teknologi, der understøtter alle nødvendige processer på alle niveauer. Vi tilbyder komplette front og back office-løsninger med en lang række tjenesteydelser. Dette omfatter for eksempel: Point of sale-applikationer, back office-løsninger og centralsystemer til butiksdrift og ligeledes tjenester såsom projektledelse, rådgivning, implementering, support og IT-drift. Med mere end 30 års bred brancheerfaring og grundig teknologisk viden har vi udviklet løsninger, der er skræddersyet til segmenter såsom dagligvarehandel, farmaci og specialiseret handel.httpsresources.mynewsdesk.comrawuploadqkzbvwn4youhw7kls5jx.doc