Visma udvider sit forretningsområde med opkøbet af Admincontrol

Visma køber Admincontrol, der er leverandør af digitale bestyrelsesportaler og datarum. Opkøbet styrker Vismas satsning på komplette forretningsløsninger ved, at udvide porteføljen med løsninger til sikker og effektiv samarbejde, og deling af dokumenter i forretningskritiske processer relateret til bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence, M&A-processer og projekter.

- Admincontrol leverer innovative digitale løsninger til samarbejde, bestyrelsesportaler og datarum til et voksende segment. Opkøbet vil skabe nye muligheder og tilføje værdi for begge selskabers kunder, siger Eilert Hanoa, Direktør for Visma SMB divisionen.

Admincontrols løsninger bygger på en skalerbar platform for forretningsprocesser, som er knyttet til bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence og M&A. Deres løsninger sikrer en sikker deling af dokumenter og forenkler samarbejde mellem bestyrelsesmedlemmer, aktionærer, revisor og ledelse. Admincontrols platform er webbaseret og giver adgang til dokumenter, notater og dialog via iPhone og iPad. Datarummet er skræddersyet til blandt andet at gennemføre due diligence, samt køb og salg af virksomheder.

Kan tilbyde en komplet portefølje

Sammen, kan Visma og Admincontrol tilbyde en komplet portefølje til samarbejde, og det at sikre at virksomheder handler i overensstemmelse med regler og bestemmelser inden for bestyrelsesarbejde og due diligence, hvilket vil blive integreret i Vismas portefølje af ERP og administrationsløsninger.

- Jeg er glad på vores kunders vegne for, at vi har fået en nordisk og langsigtet ejer med et stærkt ønske om, at videreudvikle Admincontrol og vores produkter. Sammen kan vi levere bedre og mere komplette løsninger, siger Christian Petersen, CEO i Admincontrol.

- Med købet af Admincontrol vil vi kunne hjælpe vores kunder, med at forbedre deres samarbejdsrutiner, og det at leve op til bestemmelser og regler knyttet til bestyrelsesarbejde, samt køb og salg af virksomheder. Admincontrols produkter og erfaringer komplementerer vores produkt portefølje, siger Hanoa.

Admincontrol blev etableret i 2005, og har i dag over 2.000 aktive kunder med 40.000 aktive brugere tilknyttet. De er repræsenteret i 6 europæiske lande, hvor deres brugere kontinuerligt bruger deres løsninger.


For mere information, kontakt venligst:

- Eilert Hanoa, Director of Visma SMB Software Unit, +47 928 32 905

- Christian Petersen, CEO i Admincontrol +47 982 55 052


Om Admincontrol

Admincontrol tilbyder webbaserede løsninger til sikkert og nemt samarbejde og deling af dokumenter i forretningskritiske processer. Siden 2005 har Admincontrol udviklet løsninger til brug i forbindelse med bestyrelses- og ledelsesarbejde, due diligence og M&A- processer og projekter. Selskabet forbedrer, forenkler og professionaliserer dialogen og samarbejdet mellem bestyrelsen, ledelsen og andre interne eller eksterne interessenter.

For mere information, se www.admincontrol.com.