Vækstkomet sætter rekord - 100.000 virksomheder har lagt deres regnskab i skyen

Danske e-conomic, der er Skandinaviens førende online regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder, runder 100.000 kunder. En milepæl for virksomheden, der for 13. år i træk oplever tocifrede vækstrater. Ny vækststrategi og nye produkter skal også de kommende år sikre årlig vækst på ca. 20 procent. 

En af årsagerne til e-conomics store succes er bl.a., at knap 4000 revisions- og administrationsvirksomheder anbefaler e-conomic til deres mindre og mellemstore virksomhedskunder, fordi det optimerer regnskabs- og bogholderfunktionen for både kunder og revisorer. Flere og flere vælger derfor at opbygge deciderede forretningsenheder med e-conomic som omdrejningspunkt.

Konkurrencen mod Microsoft skærpes
Og netop fødekæden fra revisorer og administratorer skal suppleres ved bl.a. også at have adgang til et landsdækkende forhandlernet, som e-conomic i øjeblikket er i fuld gang med at opbygge. Og den strategi udfordrer Microsofts position på markedet endnu mere.

e-conomic blev i 2015 solgt til den nordiske Visma-koncern. Ved at kombinere det bedste fra de to virksomheder kan e-conomic ifølge Mads Rebsdorf gå i markedet med flere produkter og bredere løsninger, der er attraktive for størstedelen af dansk erhvervsliv.

Større virksomheder og kædekoncepter i skyen
e-conomic er bygget med et åbent API, som er en funktion inden for software, der gør det enkelt og fleksibelt at samle og forbinde flere forskellige programmer til e-conomic. Og det er især noget som de lidt større virksomheder og kædekoncepter har taget til sig i stor stil. Bl.a. kunder som Paradis-Is, Joe & The Juice, Automester kæden m.fl.

IDC bekræfter tendens
Hos analysefirmaet IDC ser analytiker Bo Lykkegaard, at flere af de større europæiske leverandører af online regnskabsstyring rykker op i markedet mod de lidt større virksomheder. De udvikler tillægsfunktionalitet inden for lager, projektstyring, time/sag, produktion, distribution mm ovenpå de grundlæggende regnskabs- og faktureringsmoduler. På den måde kan også mellemstore virksomheder med mere komplekse behov begynde at bruge online forretningssystemer.httpsresources.mynewsdesk.comrawuploadmkplkikankivtvb8gdc7.docx