Visma opkøber dansk softwarevirksomhed med forretningskritisk SaaS-løsning

Softwaregiganten Visma tager endnu et strategisk vigtigt skridt og køber softwarevirksomheden Temponizer, en førende udbyder af alt-i-én SaaS-løsning til vikarbureauer på det danske private og offentlige marked. Opkøbet er ifølge Visma Enterprise A/S administrerende direktør, Monika Juul Henriksen, en del af en klar strategi, som understøtter Vismas mål om at styrke positionen som markedsleder inden for HRM-løsninger og -services til det danske marked.

Visma har netop opkøbt den østjyske softwarevirksomhed Temponizer, som har specialiseret sig i forretningskritiske softwareløsninger til vikarbureauer og tilbyder markedets mest digitale og brugervenlige alt-i-én vikarløsning. En løsning, som passer perfekt til den eksisterende softwaresuite hos Visma.

Vi er hele tiden på udkig efter banebrydende SaaS-løsninger. Temponizer leverer en stærk løsning, som effektivt automatiserer håndteringen af vikarer for både vikarbureauer, deres medarbejdere og kunder. En sådan løsning er kritisk for netop vikarbureauers forretningsmodel, hvor Temponizer samtidig understøtter alle komplekse regler inden for overenskomstområdet. I Visma Enterprise kan vi til gengæld understøtte og optimere Temponizers løsning med vores veletablerede og stærke infrastruktur, blandt andet når det gælder vigtige instanser som fx e-boks og SKAT,” forklarer Monika Juul Henriksen fra Visma Enterprise og tilføjer:

”Der er et enormt uudnyttet potentiale for at automatisere administrativt tunge og komplekse HRM-processer i rigtig mange virksomheder. Den krise, vi oplever netop nu, har for alvor kastet lys på, hvor vigtig digitalisering er for at skabe tid og overskud i virksomhederne. Mange virksomheder arbejder i dag professionelt med HR og har taget digitale løn- og HR-løsninger til sig, men vi ser stadig et kæmpe potentiale for at automatisere manuelle transaktioner og processer,” udtaler Monika Juul Henriksen.

Stifter og administrerende direktør hos Temponizer på Djursland, Claus Alexander Rasmussen, er enig, og han er stolt over den netop indgåede aftale.

”Jeg er overbevist om, at købet vil understøtte vores ambition om at skabe endnu mere værdi og mere relevante og fremtidssikre løsninger til vores kunder. Vi ser et stort potentiale i Visma Enterprises robuste infrastruktur i løn-processerne. Med Visma i ryggen er der ingen tvivl om, at vi kan styrke vores position i Danmark og på andre markeder, hvor Visma allerede har et godt fodfæste. Samtidig giver det vores medarbejdere mulighed for at blive en del af et større fagligt fællesskab, hvor de får rig mulighed for at videreudvikle sig”, udtaler Claus Alexander Rasmussen.

Temponizer fortsætter som en selvstændig forretningsenhed forankret i Vismas Large Public & Private segment og vil fortsat operere ud fra sit nuværende hovedkontor i Grenaa på Djursland i Østjylland. Softwarevirksomheden blev stiftet i 2011 og er med sin innovative platform leverandør til en lang række store og mellemstore vikarbureauer i hele landet.

”Det er imponerende, hvad Temponizer har formået at bygge op gennem de relativt få år, de har været på markedet. Vi ser meget store synergier i udvekslingen af kompetencer og viden på løn- og tidsregistreringsområdet,” slutter Monika Juul Henriksen.

For yderligere information eller kommentarer kontakt venligst:

Visma Enterprise: Administrerende direktør Monika Juul Henriksen, monika.juul@visma.com, telefon: 42 82 23 36.

Temponizer:Stifter og administrerende direktør Claus Alexander Rasmussen, car@temponizer.dk, telefon: 25 65 05 05.