Nyt opkøb styrker Vismas position i konsulentmarkedet

Opkøbet af det københavnske konsulenthus Two-Many er det tredje i Custom Solutions Divisionen i 2022 og bringer nye komplementerende kompetencer til Vismas konsulentforretning.

Opkøbet er et led i en strategi om at blive en fuldgyldig partner for de kunder, som har valgt en Microsoft strategi. Visma har allerede stærke kompetencer indenfor området i form af Kapacity, som er førende inden for BI, Data og AI baseret på Microsoft Azure og Visma Consulting, der har stærke kompetencer indenfor applikationsudvikling og Cloud Services baseret på Microsoft teknologier. Med adderingen af Two-Many tages et væsentlig skridt hen mod realiseringen af den position, som Visma ønsker at tage i markedet.

“Vi oplever, at vores kunder efterspørger endnu bredere leverancer fra os end det, som vi leverer i dag, og samtidigt ser vi, at Microsofts forskellige løsningsområder smelter mere og mere sammen. Det stiller yderligere krav til os som leverandør, og derfor sikrer vi nu, at vi kan imødekomme disse behov og blive en strategisk samarbejdspartner for vores kunder på tværs af deres Microsoft it-landskab“, siger Lars Berthelsen, direktør for Custom Solutions Divisionen i Danmark.

Fokus på Microsoft teknologier 
Two-Many er eksperter i digitale transformationer og har allerede nu, efter kun få år på markedet, manifesteret sig som en stærk leverandør af konsulentydelser og rådgivning til større virksomheder. Deres fokus ligger på løsninger indenfor Azure, Dynamics 365 CE og Power Platformen. Ifølge de to ejere Mads Møgelvang Nielsen og Anders Borgels Olsen blev Two-Many i sin tid etableret for at skabe mere værdibaserede it-løsninger og med et fokus på at udvikle it-løsninger tilpasset virksomhedernes forretningsgange og behov. Det har indtil videre skabt en stærk kundebase med navne som NREP, Phase One og AFA JCDecaux.

“Vi ser en række store synergier ved at blive en del af Visma-familien. Vores fokus og kompetencer på Power Platformen, Dynamics 365 CRM og Azure ser vi som et perfekt match med Vismas tilgang og adgang til markeder, kunder og udviklingsmuligheder for vores medarbejdere”, siger direktør i Two-Many Mads Møgelvang Nielsen.

Kombinationen af Visma og Two-Many skaber således fremadrettet mulighed for, at kunderne kan have én samlet leverandør, som tager ansvaret for at lave komplette leverancer baseret på Microsoft teknologi.

Et økosystem med betydelige synergieffekter
”Med Microsofts stærke position i det danske marked og Two-Many som en del af Visma familien, ser vi store muligheder for at indfri vores strategi og ambitioner for fremtidig vækst, samt skabe os en markant plads i markedet”, lyder det fra Mads Møgelvang Nielsen.

En holdning, der deles af Lars Berthelsen:

“Jeg ser helt klart opkøbet af Two-Many som en investering i at udvide Vismas markedsposition som værende en af de førende it-konsulent virksomheder i Danmark. I vores stærke øko-system, og specielt gennem samarbejdet med Kapacity og Visma Consulting, kan vi hjælpe Two-Many til at accelerere deres rejse samtidigt med, at det også vil skabe synergieffekter den anden vej. Det bliver en meget stærk konstellation”, udtaler Lars Berthelsen.

Selvom der vil blive et meget tæt samarbejde med de øvrige konsulentselskaber i Visma, så fortsætter Two-Many som selvstændigt selskab under samme navn, tag og set-up som i dag med Mads Møgelvang Nielsen og Anders Borgels Olsen som ledelse.

...

Om Custom Solutions Divisionen
Custom Solution-divisionen dækker i Danmark over virksomhederne Visma Consulting, Co3, Kapacity, Visma Local Government, Mind4iT, TIMEmSYSTEM, IT Minds, Plandisc, Smartpage, Sofus Døgndata og fra i dag også Two-Many. Divisionen har i Danmark over 750 ansatte, mere end 1.000 kunder og omsatte i 2020 for ca. DKK 700 millioner .

For yderligere information
Randi M. Rimdal, Head of Marketing and Communication, Visma Consulting. Tlf. +45 53 61 63 36