Fynsk guldsmedje gik online - og er i dag landsdækkende smykkeforretning i vækst

Siden Pind J. Design i Svendborg gik online med sin smykkeforretning, er den på få år blevet en af Danmarks største virksomheder inden for branchen. Det stiller krav til en effektiv styring på tværs af de forskellige forhandlere og platforme. Løsningen har den succesfulde butik fundet i et integreret IT-system fra Visma, der samler alle dele af virksomhedens produkt- og kundeinformationer med økonomisystem, kasseløsning og webshop.

Pind J. Design Guldsmedje i Svendborg er med sine 22 ansatte en af Danmarks største virksomheder inden for design, reparation og salg af guld- og sølvsmykker. Med egen produktion, salg af egne såvel som andre leverandørers produkter foruden reparation af smykker og ure, er der mange forskellige komponenter at holde styr på i hverdagen. Denne udfordring er ikke blevet mindre i takt med etableringen af en webshop tilbage i 2005, der siden opstarten har været i rivende udvikling og vækst.

Bevarer overblikket og sparer tid
Med både butik, værksted og en stadigt voksende webshop kommer virksomheden op på en stor mængde vare- og reparationsnumre. Det stiller store krav til det it-system, som skal varetage virksomhedens lagerstyring, varebestilling, fakturering, bogføring og regnskab.

Løsning leveret af lokal IT-specialist
Pind J Design har valgt en Winkompas-løsning med 8 brugere samt to kasser, der er integreret med økonomisystem og webshop-løsning, der også er udviklet af Visma. Ved at arbejde i ét system, bevarer medarbejderne overblikket og sparer tid, når de løbende opdaterer varer og information i systemet.

Løsningen betyder, at indehaveren og medarbejderne ikke skal bruge tid på dobbeltindtastninger og vente på opdateringer henover natten.

Fuldt integreret system
Peter Pind møder stor interesse for systemet fra andre aktører i branchen, der gerne vil se systemets og dets mange fordele.


Fakta om virksomhederne:

Pind J Design, der ligger i Svendborg, er den største virksomhed i Danmark inden for salg og reparation af guld- og sølvsmykker. Virksomheden består af 22 ansatte, der ud over at fungere som værksted for 60 guldbutikker rundt i landet og administrerer virksomhedens egen butik, også styrer virksomhedens webshop, der de seneste tre år har været i en voldsom vækst.

Indgang-IT blev etableret af Svend Madsen i 2000 som konsulentvirksomhed med fokus på at modernisere mindre og mellemstore virksomheders økonomisystemer, administration, bogholderi og kontor. Der bruges meget tid på at afdække kundernes reelle behov, så der ikke investeres i unødigt store systemer og løsninger, som virksomhederne i sidste ende kun udnytter 20% af. Som Visma-partner har Indgang-IT adgang til løsninger og viden fra den nordiske IT- og konsulentvirksomhed og kombinerer dette med indsigt i en række brancher og de enkelte kunders behov.httpsresources.mynewsdesk.comrawuploadjmsonsi4y30qhjrcixc0.docx