Ny adm. direktør i spidsen for Visma Enterprise A/S

Anders René Andersen skal fremover stå i spidsen for den strategiske udvikling af et af Danmarks førende HR- og lønhuse, softwarevirksomheden Visma Enterprise A/S.

Det bliver den nu tidligere HR-direktør Anders René Andersen, der bliver ny adm. direktør i norsk-ejede Visma Enterprise. Dermed får han ansvaret for 170 medarbejdere og virksomhedens mere end 1.500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder.

”Visma Enterprise er en spændende virksomhed, jeg kender rigtig godt efter mine mere end fire år som HR-direktør. Jeg har stor respekt for den dybe faglighed og det høje engagement, som dagligt kendetegner vores medarbejdere, når de rådgiver og servicerer vores kunder. Jeg er mega stolt over at få ansvaret for at sætte den videre kurs sammen med Danmarks dygtigste team inden for HRM”, siger Anders René Andersen.

Markedet for softwareløsninger, der digitaliserer danske virksomheders lønsystemer og HR-data, er i rivende udvikling, og Visma Enterprise har igennem flere år oplevet markant vækst gennem effektivisering af virksomhedens samlede HRM værditilbud. En del af kerneforretningen er løn, og hver måned står Visma Enterprise bag mere end en kvart million danske lønsedler.

”Vi har udviklet løsninger inden for løn siden 1968, så det er et område, vi har opbygget en meget stærk ekspertise om, og som vi fortsat skal videreudvikle og positionere os på”, pointerer Anders René Andersen og fortsætter:

”Igennem de seneste år har vi oplevet en øget efterspørgsel efter digitale løsninger. Vi hjælper vores kunder med at effektivisere deres medarbejderhåndtering, der i et blodrødt arbejdsmarked, som vi har lige nu, stiller ekstra krav til løsninger, der understøtter en moderne arbejdsplads, hvor mere og mere foregår på distancen. Fx oplever vi et stigende behov for, at fx rekruttering og de administrative processer rundt om medarbejderen foregår langt mere professionelt og lever op til medarbejdernes forventninger. Vi skal tilbyde HRM-løsninger, der tager højde for de ændringer, der løbende sker på arbejdsmarkedet. Min fornemste opgave bliver at sætte en klar retning, så vi møder kundernes fremtidige krav og skaber profitabel vækst, ” slutter Anders René Andersen.

Om baggrunden for valget af den tidligere HR-direktør som ny adm. direktør for Visma Enterprise udtaler Chief Commerciel Officer Steffen Torp i Visma Group:

”Anders har i sin tid hos Visma Enterprise demonstreret et fremragende lederskab med stærke resultater til følge. Derudover har han solid opbakning og tillid fra hele organisationen og ikke mindst sine kolleger i ledelsen samt os i bestyrelsen. Jeg er helt sikker på, at Anders med sin involvering af medarbejdere samt transparens i både processer, projekter og beslutninger er den helt rette til at sætte den fremtidige kurs for Visma Enterprise”.

Anders René Andersen har haft en interim-rolle som ansvarlig for direktørgruppen, siden virksomhedens tidligere adm. direktør, Monika Juul Henriksen, valgte at forlade posten tilbage i marts.

Om Anders René Andersen

Anders Réne Andersen er 51 år gammel, og opvokset på Fyn. Anders er uddannet Cand. Merc. HRM, tidligere reserveofficer og HR-chef i bl.a. SKAT. Anders har været HR direktør over 4 år i Visma Enterprise og er pr. 1. august 2022 adm. direktør i Visma Enterprise.

Anders er gift med Tine Greve, Kommunikationsdirektør i Lantmännen Unibake, har 4 børn, 1 barnebarn og bor på Frederiksberg.

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HR- og lønløsninger. 

Med 165 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. Med My Visma suiten automatiserer virksomheden manuelle processer og frigør både tid og ressourcer hos kunderne. 

Visma Enterprise har hovedkontor i Carlsberg Byen i København samt et kontor i Aalborg.

Visma Enterprise A/S er en del af Visma, som er en af Europas førende udbydere af software og services, der forenkler og automatiserer administrative forretningsprocesser. Visma har ca. 14.000 medarbejdere og 1.100.000 kunder inden for den offentlige og private sektor fordelt over hele verden.