Midsummer lanserar nya produktsidor för produkterna Wave och Slim

Solenergiföretaget Midsummer lanserar nya och användarvänliga produktsidor på midsummersolarroofs.se i syfte att tillgodose kundernas snabbt ökande intresse för moderna takprodukter med integrerade solpaneler. De nya produktsidorna innehåller detaljerad produktinformation som underlättar för kunden att göra ett bra val utifrån sin egen bostad.


 
Det svenska solenergiföretaget Midsummer grundades 2004 och är idag den enda leverantören som producerar solceller och solpaneler i Sverige – med en egenutvecklad, unik och världsledande produktionsteknologi. Som ett svar på det stadigt ökande intresset för byggnadsintegrerade solcellsprodukter lanserar Midsummer nya produktsidor med tydlig och detaljerad information för besökaren.

- Att som privatperson sätta sig in i solenergiteknik kan vara en utmaning. Våra nya produktsajter är utformade för att på ett enkelt sätt hjälpa kunderna att förstå våra produkter och tjänster samt att bedöma vad just deras personliga behov är, säger Sven Lindström, VD, Midsummer.

Syftet är att ge kunden en tydlig överblick och möjlighet att snabbt och enkelt navigera bland Midsummers utbud, för att i slutändan kunna fatta ett välinformerat köpbeslut. Först ut är det energiproducerande plåttaket Slim och det unika tillskottet Wave som är en ”osynlig” vågig solpanel perfekt utformad efter Sveriges vanligaste dubbelkupiga takpannor.

Uppdateringarna på midsummersolarroofs.se bidrar därmed till att ge en tydlig överblick av produkterna vad gäller både design, installation och deras miljömässiga nytta, men även till att göra en komplex bransch mer lättförståelig.  

Besök de nya produktsidorna för Wave och Slim

För högupplösta bilder på produkter och installationer samt mer information, vänligen kontakta:

Helena Engelbrecht
Kommunikationschef, Midsummer
Epost: helena.engelbrecht@midsummer.se
Telefon: +46 73 532 25 29

 

Om Midsummer
Midsummer är en ledande svensk utvecklare och leverantör av avancerade lösningar för produktion och installation av tunnfilmssolceller. Företagets erbjudande inkluderar utrustning för kostnadseffektiv tillverkning av tunnfilmssolceller samt byggintegrerade solceller (BIPV). Midsummers tillverkningsprocess för tunnfilmssolceller har ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra produktionsprocesser för solpaneler. Det unika DUO-systemet har tagit positionen som det mest spridda tillverkningsverktyget för flexibla CIGS-solceller i världen.

Midsummer utvecklar och säljer solpaneler direkt till slutmarknaden från egen produktion och via kontraktstillverkare. Med Midsummer Solar Roofs produkter SLIM, WAVE och BOLD får kunden lätta, tunna och flexibla solpaneler som ger ett estetiskt tilltalande solcellstak.

Midsummers teknik bygger på en snabb process för produktion av flexibla tunnfilmssolceller med sputtering av alla lager i solcellen i en obruten vakuumkedja. Bolagets aktie (MIDS) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. 
Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. För mer information, vänligen besök: midsummer.sewkr0006.pdf