Välkommen till nya Midsummer.se

Nu lanserar solenergiföretaget Midsummer nya förbättrade Midsummer.se. Besökaren möts av en helt ny design där användarvänligheten ligger i fokus. Den digitala uppdateringen är ännu ett steg i företagets påbörjade resa mot tydligare och mer strategisk kommunikation mot såväl investerare som marknad.

 

Den nylanserade webbplatsen Midsummer.se sätter användarvänligheten i fokus och presenterar företaget väl anpassat till målgruppen, som primärt är investerare och B2B. Även kopplingen mellan Midsummer.se och den konsumentfokuserade hemsidan Midsummersolarroofs.se har förenklats och navigeras nu med ökad smidighet.
 

"Vi har sedan årsskiftet inlett ett omfattande arbete med att vässa vår affärsplan och förtydliga vårt budskap. Nya Midsummer.se är en viktig del i detta arbete, och är utåt sett vårt digitala skyltfönster. Vårt mål är att vara informativa, inspirerande och lättförståeliga. Ett personligt digitalt bemötande som välkomnar och lotsar besökaren i vår coola men ibland komplexa värld av teknik, design och framtidens energi", säger Helena Engelbrecht, kommunikationschef, Midsummer.

Midsummer.se lanseras som första steg på svenska men kommer inom kort även att finnas på engelska. Hemsidan har tagits fram i samarbete med Getsocial.

För mer information kontakta:

Helena Engelbrecht
Kommunikationschef, Midsummer
E-post: helena.engelbrecht@midsummer.se
Telefon: +46 73 532 25 29

Om Midsummer
Midsummer är en ledande svensk utvecklare och leverantör av avancerade lösningar för produktion och installation av slitstarka och böjbara CIGS-solceller. Företagets erbjudande inkluderar utrustning för kostnadseffektiv tillverkning av tunnfilmssolceller samt byggnadsintegrerade solceller (BIPV). Midsummers tillverkningsprocess för har ett minimalt koldioxidavtryck jämfört med andra produktionsprocesser för solpaneler. Det unika DUO-systemet har tagit positionen som den mest spridda produktionssystemet för böjbara CIGS-solceller i världen.

Midsummer utvecklar och säljer solpaneler direkt till slutmarknaden från egen produktion och via kontraktstillverkare. Med Midsummer Solar Roofs produkter Midsummer SLIM, Midsummer WAVE och Midsummer BOLD får kunden lätta, tunna och diskreta solpaneler som ger ett estetiskt tilltalande solcellstak.

Midsummers teknik bygger på en snabb process för produktion av slitstarka, böjbara CIGS-solceller med sputtering av alla lager i solcellen i en obruten vakuumkedja. Bolagets aktie (MIDS) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. 
Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se. För mer information, vänligen besök: midsummer.se

 wkr0006.pdf