Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto hankki kuusi uutta kiinteistöä

Elite Alfred Berg, Lehdistötiedote 20.5.2020

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto hankki kuusi uutta kiinteistöä

Elite Alfred Bergin kiinteistörahasto Elite Finland Value Added Fund II Ky on hankkinut kuusi kiinteistöä Goldman Sachsin ja Cromwell Property Groupin omistamasta Henry-portfoliosta. Kohteiden vuokrattava pinta-ala yhteensä 19 700 m2.

Kaupan kohteina olivat toimistokiinteistöt ja tontit Espoossa osoitteessa Kutojantie 7–11 sekä toimistokiinteistöt Espoossa osoitteessa Piispantilantie 4 ja Helsingissä osoitteessa Kutomotie 6.

”Olemme tyytyväisiä, että pitkään valmisteltu kauppa toteutui suunnitellusti poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta. Kiinteistöt sopivat erinomaisesti rahastomme arvonluontistrategiaan ja jatkamme sijoituskohteiden hankintaa rahastoihimme myös korona-aikana”, Elite Alfred Bergin kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola sanoo.

Elite Alfred Bergin juridisena neuvonantajana kaupassa toimi Asianajotoimisto Bird & Bird.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola
Johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
Puh. +358 40 820 1422
jaakko.ristola@eabgroup.fi

 

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 88 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Elite Alfred Bergin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.