Muutoksia EAB Group Oyj:n hallituksen kokoonpanossa

EAB Group Oyj, Pörssitiedote 27.11.2019 klo 9.15

Muutoksia EAB Group Oyj:n hallituksen kokoonpanossa

Kari Juurakko, hallituksen jäsen ja palkitsemisvaliokunnan puheenjohtaja, on ilmoittanut eroavansa EAB Group Oyj:n (yhtiö) hallituksesta. Hallitus haluaa yhtiön puolesta kiittää Juurakkoa hänen työstään ja arvokkaasta panoksestaan yhtiön hyväksi vuosien varrella.

”Olen 18 vuoden yrittäjärupeaman aikana saatellut Elite Alfred Bergin Helsingin pörssin päälistalle, ja nyt on aika keskittyä muuhun kuin hallitustyöskentelyyn”, Kari Juurakko toteaa.

Juurakon eron seurauksena yhtiön hallituksessa on kuusi jäsentä. Hallitus on kokouksessaan päättänyt muuttaa sekä palkitsemisvaliokunnan että tarkastusvaliokunnan koostumusta. Jatkossa palkitsemisvaliokuntaan kuuluvat Therese Cedercreutz (puheenjohtaja), Janne Nieminen ja Juha Tynkkynen. Tarkastusvaliokuntaan kuuluvat Therese Cedercreutz (puheenjohtaja), Pasi Kohmo ja Topi Piela.

EAB GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:

EAB Group Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@eabgroup.fi

Therese Cedercreutz, hallituksen puheenjohtaja
+358 40 544 2502
therese.cedercreutz@weareinc.fi

EAB-konserni tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. EAB-konsernin markkinointinimenä käytetään nimeä Elite Alfred Berg. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 85 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.eabgroup.fi