EAB Group Oyj: Muutoksia EAB-konsernin johtoryhmässä

EAB Group Oyj, Pörssitiedote 8.9.2020 klo 9.30

EAB Group Oyj: Muutoksia EAB-konsernin johtoryhmässä

Kauppatieteiden maisteri Mona von Weissenberg on nimitetty instituutioasiakkaista vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Von Weissenberg aloittaa tehtävässään 31.12.2020 mennessä. Von Weissenbergillä on kattava kokemus erilaisista johto- ja asiantuntijatehtävistä rahoituksen ja yrityspankkitoiminnan alueilla sekä Suomessa että Kiinassa.

Instituutioasiakasliiketoiminnasta aiemmin vastannut Kristian Warras jättää johtoryhmän, mutta jatkaa EAB-konsernin palveluksessa tittelillä senior advisor keskittyen asiakastyöhön ja tuotekehitykseen. Toimitusjohtaja Daniel Pasternack vastaa instituutioasiakasliiketoiminnasta konsernin johtoryhmässä von Weissenbergin aloittamiseen asti. Instituutioasiakkaita palveleva tiimi, vetäjänään myyntijohtaja Timo Koivumäki, jatkaa asiakastyötä muuttumattomana.

”Haluan kiittää Kristian Warrasta hänen arvokkaasta panoksestaan instituutioliiketoiminnan kehittämisessä. Kristianin aikana instituutioliiketoiminta on kasvanut merkittäväksi osaksi koko konsernimme liiketoimintaa”, sanoo toimitusjohtaja Daniel Pasternack.

EAB GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:

EAB Group Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@eabgroup.fi

Therese Cedercreutz, hallituksen puheenjohtaja
+358 40 544 2502
therese.cedercreutz@weareinc.fi

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 86 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa www.eabgroup.fi.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.eabgroup.fi