Heliospectra ställer ut på GreenTech 2016

Heliospectra AB (publ), världsledande inom intelligent ljusteknik för kontrollerad miljö, växtforskning och växthusodling, ställer ut på GreenTech 2016 mässan i Amsterdam i Juni.

GreenTech 2016 är den största mässan och globala mötesplatsen i Europa inom agrikulturella tekniksektorn. Mässan kommer att hållas från den 14 -16 Juni 2016 i Amsterdam RAI's lokaler. Fokuset på mässan ligger i att främja inovation inom de tidiga odlingsfaserna samt problemlösning i kommersiell agrikulturell produktion. Denna inrikting är väldigt relevant för Heliospectra och deltagandet erbjuder en stor möjlighet att visa upp produkter samt kontrollsystem till nya relevanta kunder. Heliospectra kommer premiera ett nytt utvecklings projekt inom vertikal odling på den Vertikala Paviljongen som är en ny attraktion för mässan som samordnas tillsammans med Association for Vertical Farming.

Heliospectra kommer befinna sig i monter 11.500 samt i den Vertikala Paviljongen. För mer information om mässan, besök hemsidan för GreenTech 2016 på www.greentech.nl.

Göteborg 2016-06-02