Toimisto- ja teollisuuskiinteistö Helsingin Konalassa siirtyy Elite Alfred Bergin kiinteistörahastolta Julius Tallberg-Kiinteistöille

Elite Alfred Berg, Lehdistötiedote 29.10.2020 klo 10.40

Toimisto- ja teollisuuskiinteistö Helsingin Konalassa siirtyy Elite Alfred Bergin kiinteistörahastolta Julius Tallberg-Kiinteistöille

Elite Alfred Bergin hallinnoima Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky ja Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj ovat tänään 29.10.2020 toteuttaneet osakekaupan, jolla Kiinteistö Oy Konalaterran koko osakekanta siirtyy Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n omistukseen. Toimisto- ja pienteollisuuskiinteistö sijaitsee Konalan teollisuusalueella, osoitteessa Konalantie 47, Helsinki. Kauppahintaa ei julkisteta.

Kohde on vuonna 1991 valmistunut toimisto- ja pienteollisuusrakennus. Rakennuksen vuokrattava pinta-ala on 14 876 m2, josta noin kolmannes on sellaisenaan pienteollisuuskäyttöön soveltuvaa tilaa. Kohteessa toimii tällä hetkellä lähes 50 vuokralaista. Rakennuksen kellarikerroksessa on yli 200 paikan lämmin autohalli. Maanpäällisiä parkkipaikkoja tontilla on noin 120.

”Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky -rahasto on kokonaisuudessaan tuottanut erittäin hyvin sijoittajilleen. Rahasto on nyt irtautumisvaiheessa, ja kaupan jälkeen rahastoon jää vain kaksi kiinteistöä. Olemme tyytyväisiä siihen, että Konalaterran kiinteistö on saanut pitkäjänteisen ja ammattimaisen omistajan”, kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Alfred Bergiltä sanoo.

”Koy Konalaterran sijainti vakiintuneella ja edelleen kehittyvällä Konalan alueella monipuolistaa Tallbergin kiinteistöportfoliota.  Kohde vahvistaa Tallbergin olemassa olevaa toimitilatarjontaa ja luo entistä paremmat mahdollisuudet palvella asiakkaitaan alueella”, kommentoi Timo Valtonen Julius Tallberg-Kiinteistöistä.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola
Johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
Puh. +358 40 820 1422
jaakko.ristola@eabgroup.fi

 

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 86 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa www.eabgroup.fi.