YIT myy asuntoja Elite Alfred Bergin kiinteistörahastolle

Elite Alfred Berg, Lehdistötiedote 31.10.2019 klo 12.00

YIT myy asuntoja Elite Alfred Bergin kiinteistörahastolle

YIT ja Elite Alfred Berg Vuokratuotto Erikoissijoitusrahasto ovat sopineet 120:n pääkaupunkiseudulla sijaitsevan asunnon kaupasta. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 28 miljoonaa euroa.

Suurin osa vuokra-asunnoiksi myytävistä asunnoista on valmiita ja loput asunnot valmistuvat alkuvuonna 2020.

”Kaupan jälkeen valtaosa Elite Alfred Berg Vuokratuoton asuntosijoituksista on raideyhteyksien varrella sijaitsevissa uusissa asunnoissa. YIT:n rakentamien asunto-osakeyhtiöiden asunnoissa on erinomainen laatutaso, joten pystymme nyt tarjoamaan entistä enemmän laadukkaita koteja pääkaupunkiseudulla”, Elite Alfred Bergin kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola sanoo.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola, johtaja, kiinteistövarainhoito, Elite Alfred Berg, puh. 040 820 1422, jaakko.ristola@eabgroup.fi

Antti Inkilä, Asuminen Suomi ja CEE -segmentin johtaja, YIT Oyj, puh. 040 864 4358, antti.inkila@yit.fi

Elite Alfred Berg tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia säästämisen, sijoittamisen ja varainhoidon palveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 85 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Elite Alfred Bergin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja ja asumisen palveluja sekä toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa: Suomessa, Venäjällä, Skandinaviassa, Baltiassa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018. Vuoden 2018 oikaistu pro forma -liikevaihtomme oli noin 3,2 miljardia euroa. YIT Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä www.yitgroup.com/fi.