Heliospectra AB presenterar på Stora Aktiedagen den 9 november 2021

Göteborg, 8 november, 2021, kl 14:30

Imorgon tisdagen den 9e november kl 16:00 medverkar Heliospectra på Aktiespararnas Stora Aktiedagen i Göteborg. Eventet hålls på Svenska Mässan och kommer även visas live digitalt på Aktiespararnas hemsida. VD Ali Ahmadian kommer att presentera bolaget och finnas på plats att svara på frågor.

Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Det krävs heller ingen anmälan för att följa evenemanget digitalt www.aktiespararna.se/tv/live.

Passa på att ställa dina frågor till VD Ali Ahmadian genom att skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Dina frågor kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden efter presentationen. Du kan skicka in dina frågor redan nu eller i samband med presentationen.

För dig som inte kan närvara under utsatt tid publiceras presentationen på Heliospectras hemsida www.heliospectra.com/investor-relations/videos samt på  www.aktiespararna.se/tv/evenemang dagen efter.

För mer information:

Heliospectra AB, Fiskhamnsgatan 2, 414 58 Göteborg
Telefon 031 40 67 10 
info@heliospectra.com

http://www.heliospectra.com

Heliospectra AB grundades 2006 i Sverige av växtforskare och biologer med visionen att göra kommersiell växtproduktion mer intelligent och resurseffektiv. Idag, med kunder på sju kontinenter, är Heliospectra världsledande inom intelligent belysningsteknik, ljuskontrollsystem och tjänster för växthus och kontrollerade odlingsmiljöer. I samarbete med odlare, tar Heliospectra fram kundanpassade LED-strategier och kontrollsystem för att automatisera produktionsplaner, förutsäga avkastning och övervaka växternas välmående och tillväxt med realtid-data och respons för att kunna leverera de konsekventa resultat odlare behöver. 

För mer information, besök https://www.heliospectra.com.wkr0006.pdf