Elite Alfred Berg ostaa kaksi kiinteistöä Ilmariselta 6,5 miljoonalla eurolla

Elite Alfred Berg, Lehdistötiedote 28.6.2021

Elite Alfred Berg ostaa kaksi kiinteistöä Ilmariselta 6,5 miljoonalla eurolla

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto Elite Finland Value Added Fund II Ky ostaa Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmariselta kaksi kiinteistöä. Toinen kiinteistöistä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Malminkaari 23 ja toinen Ylöjärvellä osoitteessa Kuukuja 2–4. Kohteiden kauppahinta on yhteensä 6,5 miljoonaa euroa.

Helsingin Malmilla sijaitseva kiinteistö on vuokrattu usealle toimistokäyttäjälle, ja siinä toimii erityisesti suunnittelu- ja konsulttitoimistoja. Ylöjärvellä sijaitsevassa kiinteistössä on Sukkamestarit Oy:n tehdas.

”Saimme näistä kohteista hyvän lisäyksen toisen kiinteistökehitysrahastomme hajautettuun kiinteistösalkkuun. Rahasto on lähes täyteen sijoitettu, ja ennakoimme, että rahasto tekee viimeiset kiinteistöhankinnat syyskuun 2021 loppuun mennessä. Haluamme kiittää Ilmarista erittäin sujuvasta kaupanteosta”, toteaa Elite Alfred Bergin kiinteistörahastotoiminnasta vastaava johtaja Jaakko Ristola.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola
Johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
Puh. +358 40 820 1422
jaakko.ristola@eabgroup.fi

Elite Alfred Berg tarjoaa vastuullisia sijoittamisen ja varainhoidon palveluita sekä yksityisasiakkaille, yrityksille että ammattisijoittajille. Elite Alfred Berg on EAB-konsernin markkinointinimi. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 13 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on 86 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 20 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa www.eabgroup.fi.

Elite Finland Value Added Fund II Ky on vuonna 2018 perustettu kiinteistökehitysrahasto, joka sijoittaa vuokrakassavirtaa ja merkittävää kehityspotentiaalia tarjoaviin kiinteistöihin kotimaisissa kasvukeskuksissa. Arvon luonti perustuu kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutoksiin, vuokraukseen, kohteiden vuokrattavuuden parantamiseen ja laajennuksiin. Rahaston kiinteistösalkku on tällä hetkellä yhteensä 180 miljoonaa euroa.