Pressinbjudan till Swedbanks årsstämma 28 maj 2020

Pressträff och kombinerad telefonkonferens 28 maj efter årsstämmans slut
Representanter för media är välkomna på pressträff med Swedbanks styrelseordförande Göran Persson och Swedbanks vd och koncernchef Jens Henriksson till City Conference Center, Norra Latin, Drottninggatan 71b, Stockholm efter årsstämmans slut.

Årsstämman börjar kl 11:00 och går att följa via skärm i lokalen där pressträffen kommer äga rum.
För att delta på pressträffen krävs presslegitimation eller motsvarande.

Lokalen tar maximalt 30 deltagare från media.

Det går också bra att ringa in till presentationen från ca klockan 12:30. Anmälan krävs.

Presentationen hålls på svenska och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor både på telefon och på plats efter presentationen.

Anmäl dig till Swedbanks presschef Unni Jerndal, unni.jerndal@swedbank.com eller till presskommunikatör Anette Ringius, anette.ringius@swedbank.se senast den 22 maj.

Kontakt:
Anette Ringius, presskommunikatör Swedbank, tfn +46 (0) 70 529 24 76

Om antalet aktieägare som avser delta fysiskt på årsstämman skulle överstiga vad som föreskrivs eller rekommenderas av relevanta myndigheter eller om styrelsen annars bedömer att årsstämman inte kan genomföras på ett tillräckligt säkert sätt kan årsstämman komma att ställas in med mycket kort varsel.

Swedbank främjar en sund och hållbar ekonomi för de många människorna, hushållen och företagen. Som en ledande bank på hemmamarknaderna Sverige, Estland, Lettland och Litauen erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter. Swedbank har drygt 7 miljoner privatkunder och ca 600 000 företags- och organisationskunder med 161 kontor i Sverige och 96 kontor i de baltiska länderna. Koncernen har även verksamhet i övriga Norden, USA och Kina.  Läs mer på www.swedbank.se                        wkr0006.pdf