RW Bostad AB (publ) – Vinner markanvisningstävling i nya stadsdelen Rosendal, Uppsala.

RW Bostad har vunnit markanvisningstävling gällande tredje etappen i nya stadsdelen Rosendal, Uppsala. RW Bostads vinnande bidrag omfattar 80-100 lägenheter byggda i trä med den svenska normen för passivhus.

Den nya stadsdelen Rosendal är belägen i södra Uppsala på cykelavstånd till centrum och till båda universiteteten samt Akademiska sjukhuset men också nära beläget skolor och affärer.

RW Bostad utökar därmed sin projektportfölj att omfatta även Uppsala.

-Markanvisningen stärker RWs modell om att erbjuda bra bostäder i attraktiva lägen och med goda kommunikationer samtidigt som vi etablerar oss som en aktör på Uppsalamarknaden. Den spännande arkitekturen med sadeltak ger våra hus en tydlig profil i den nya stadsdelen, säger VD Marcus Hamberg.

Beräknat tillträde och säljstart är våren 2019 med planerad inflyttning hösten 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta :

Marcus Hamberg, VD RW Bostad AB (publ), mobil 070 552 52 23, marcus.hamberg@rwbostad.se

Gerry Sommensjö, CFO RW Bostad AB (publ), mobil 073 334 11 14, gerry.sommensjo@rwbostad.se

Om RW Bostad

RW Bostad är en bostadsutvecklare på den svenska marknaden. RW Bostad skall kunna erbjuda bra bostäder i attraktiva lägen med goda kommunikationer. Detta skall framförallt ske genom nyproduktion av bostäder. RW Bostad utvecklar bostäder där människor ska kunna trivas och ha råd att bo i. Med modern arkitektur och stabila projekt vill vi skapa en plattform för framtidens boende och vara ett självklart alternativ för både hyresgäster, privata aktörer och kommuner.

Besök även: www.rwbostad.sewkr0006.pdf