Deltaco drabbas inte av ONOFFs konkurs

 

Med anledning av hemelektronikföretaget ONOFFs ansökan om konkurs vill vi härmed meddela att SweDeltaco AB inte har varit leverantör till ONOFF och vårt bolag kommer absolut inte att drabbas av någon form av kundförlust på grund av denna händelse.

Vår försäljningspolicy är baserad på säkra affärer och därför försäkrar vi våra kundfordringar hos stora, internationella försäkringsbolag.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Siamak Alian, VD
Telefon: 08 555 76 241
Mobil: 070 7422 193
e-post:
Siamak.Alian@deltaco.se

Om Deltaco

Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland och Danmark. Aktierna i Deltaco är noterat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium AB. För mer information se www.deltacoab.se.wkr0005.pdf