Destia mukana Pomo piilossa Suomi -ohjelmassa

Destia on mukana Pomo piilossa Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Nelosella syyskuussa alkavassa sarjassa kymmenen suomalaista yritysjohtajaa naamioituu keksityn henkilöllisyyden ja maskeerattujen kasvojen taakse tutustuakseen työntekijöiden arkeen.

Ohjelmaformaatti tarjoaa Suomen suurimmalle infra-alaan keskittyneelle yhtiölle mahdollisuuden esitellä sen liiketoimintaa sekä ennen kaikkea osaavia työntekijöitään. Destia on merkittävä toimija jokaisen suomalaisen arjessa, ja nyt yhtiön monipuolinen tekeminen pääsee esiin televisio-ohjelmassa mukana olevien destialaisten kautta.

– Pomo piilossa Suomi -ohjelma tarjoaa meille tehokkaan tavan viestiä Destiasta positiivisesti laajalle joukolle sidosryhmiämme. Tavoitteemme on kasvattaa ohjelman myötä vetovoimaa Destiaa kohtaan, kertoo Destian viestintäpäällikkö Johanna Otranen.

– Halusimme nostaa ohjelmassa esiin eri-ikäisiä destialaisia sekä kertoa heidän kauttaan monipuolisesta toiminnastamme. Suurelle yleisölle voi esimerkiksi olla yllätys nähdä, kuinka paljon työmailla liikkuu dataa ja miten teknologiaa hyödynnetään aina suunnittelusta toteutukseen, Otranen sanoo.

Pomona piilossa Heidi Erha

Ohjelmassa Destian johtaja Heidi Erha naamioituu yhtiön uudeksi kehityspäälliköksi Johanna Saariseksi, joka tapaa neljä destialaista, Annsofin, Bilalin, Jarin ja Villen, vierailemalla heidän luonaan Destian eri työmailla.

– Olen kiertänyt työmaillamme kohtuullisen paljon ja keskustelen luonnollisesti päivittäin eri yksiköissämme työskentelevien destialaisten kanssa, mutta halusin päästä kurkistamaan arkeen myös toisesta näkökulmasta. Kohtaamani destialaiset sekä työmaillamme työskentelevät aliurakoitsijat ottivat roolihahmoni Johanna Saarisen vastaan lämpimästi, ja halusivat aidosti perehdyttää minut työtehtäviinsä, Erha kertoo.

Heidi Erha on Destian johtoryhmän jäsen ja vastaa suunnittelu ja tiestötieto -liiketoiminnoista sekä koko konsernin asiakkuusprosessista. Lisäksi Erhan vastuulla ovat konsernin tuotannon tukiasiat sekä strateginen suunnittelu.

– Ohjelman tekeminen oli hieno kokemus. Päällimmäisenä mieleeni jäi työporukoiden rento yhteishenki sekä kaikista tapaamistani eri-ikäisistä destialaisista huokuva vahva ammattiylpeys. Meillä työskentelee upeita osaajia ja haluan omalla toiminnallani tarjota heille parhaat mahdolliset edellytykset toimia, Erha summaa.

Pomo piilossa Suomi alkaa Nelosella keskiviikkona 7.9. klo 20.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt: Destia Oy, viestintäpäällikkö Johanna Otranen, johanna.otranen@destia.fi, p. 040 641 5810

Destia:
Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.
Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi