Sivatin kevyen liikenteen väylä avattiin liikenteelle Haminassa

Sivatin kevyen liikenteen väylä avattiin liikenteelle tänään 24.8. Päällystystyöt Kirkkojärven koululta Lelunjoelle on saatu valmiiksi ja rakennustyöt jatkuvat Kalevankadulle, jossa työt valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.

Sivatin maantien päällystys on parhaillaan käynnissä ja työt valmistuvat tämän viikon keskiviikkona 26.8. Suljetulla sisääntuloväylällä tehdään päällystystöitä ja asennetaan kaiteita. Tervasalmen sillalla tehdään kaidetöitä, kiveyksiä ja päällystystöitä. Tallinmäen kiertoliittymä on lähes valmis, Ratapihankadun / Merikadun liittymässä työt jatkuvat.

Lisätietoja: työmaapäällikkö Asko Putto, asko.putto(at)destia.fi, p. 0400 240 581

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta rakentamalla, ylläpitämällä ja suunnittelemalla nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottamalla liikenteen asiantuntijapalveluita. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Destian liikevaihto oli yli 430 miljoonaa euroa vuonna 2014. Osaajia meillä on noin 1 500.

Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi