Deltaco expanderar och startar verksamhet i Norge

Deltaco AB (publ) Nordens ledande distributör och tillverkare av IT-tillbehör expanderar till Norge.

Den norska verksamheten kommer att med korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser erbjuda ett brett och attraktivt sortiment av IT-tillbehör till IT-marknaden i Norge.

”Norden är vår främsta marknad. Vi har dotterbolag i Finland och Danmark sedan flera år tillbaka och det känns naturligt att nu starta verksamhet i Norge. Vi har idag ett flertal kunder i Norge och på det här sättet kommer vi närmare marknaden och våra kunder. Målsättningen är att öka vår marknadsandel i Norge samt förbättra service till redan befintliga kunder.” säger Siamak Alian VD på Deltaco AB.

Verksamheten i Norge planeras att vara i drift under septembermånad inför branschens högsäsong.

För ytterligare information kontakta:

Siamak Alian

VD Deltaco AB

Tel: 08-555 762 41

Mobil: 0707-422193

e-post: siamak@deltaco.se

Om Deltaco

Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland och Danmark. Aktierna i Deltaco är noterat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium AB. För mer information se www.deltacoab.se.wkr0005.pdf