Så lyckas du med bostadsaffären i sommarSommaren är traditionellt sett en något lugnare period på bostadsmarknaden. Med några enkla knep går det dock att maximera chansen för en bra bostadsaffär även i semestertider. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har samlat sina bästa tips till den som planerar att sälja bostad de kommande månaderna.


– Den som ska sälja sin bostad vinner mycket på att sätta sig in i köparens situation. Det handlar bland annat om att förstå att försäljningarna kan ta lite längre tid, vara flexibel för visningar vid olika tider men också att använda sommarvädret till att visa möjligheterna med en fin uteplats, balkong eller trädgård, säger Emma Holst, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Fem tips – så lyckas du med försäljningen av din bostadsrätt i sommar:

Fem tips – så lyckas du med försäljningen av din villa i sommar:

För mer information, vänligen kontakta:
Emma Holst, fastighetsmäklare
Tel. 070-781 52 15
E-post:
emma.holst@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel. 073-441 04 07
E-post:
per.sangrud@lansfast.se
 
Här kan du följa oss:

Webb: 
www.lansfast.se
Blogg: 
www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings vision är ”Trygga bostadsaffärer genom livet”. Idag är vi Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare och den tredje största aktören i branschen. Med 171 bobutiker och över 800 hängivna medarbetare runt om i Sverige finns vi alltid nära våra kunder. Under 2018 förmedlade företaget cirka 22 000 objekt till ett försäljningsvärde av 47 miljarder kronor. Vi tycker att den lokala närheten är viktig och tror att det är en av anledningarna till att vi för fjärde året i rad har Sveriges nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex 2019.

Om Länsförsäkringar:

Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna en helhet av bank- och försäkringstjänster. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.