Deltaco breddar sitt erbjudande till spelmarknaden genom samarbete med A4tech

Pressmeddelande

Tullinge, 26 april 2011

Deltaco utökar sitt erbjudande till spelmarknaden genom att inleda ett samarbete med A4tech, en världsledande tillverkare av datortillbehör med inriktning på spelmarknaden.

A4tech är en ledande tillverkare av högkvalitativa datortillbehör som möss, tangentbord, webbkameror och headsets.

A4tech har vunnit många priser för sina unika och innovativa produkter. A4tech har ambitionen att förbättra de datortillbehör som används dagligen av miljontals användare i världen.

Företaget har en hög tillverkningskapacitet och skeppar över 25 miljoner enheter per år till distributörer runt om i världen.

”Deltaco har breddat sitt erbjudande till spelmarknaden under det senaste året och A4techs produkter är ett perfekt komplement till vårt befintliga sortiment” säger Ali Motazedi, VD och Försäljningschef på SweDeltaco.

Cirka 20 artiklar från A4tech har redan lagts upp på Deltacos webbshop och fler kommer att beställas.

 

För ytterligare information kontakta:

Ali Motazedi, VD och Försäljningschef:
Tel: 08- 555 762 42
E-mail: ali@deltaco.se

 

 

Om Deltaco

Deltaco är en av Nordens ledande nischdistributörer av IT-tillbehör. Företaget grundades 1991 och ingår i Intoikoncernen sedan 2005. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland och Danmark. För mer information se www.deltaco.se.