Wulff Entre keksi messut uudelleen, jotta yritykset voivat menestyä uudessa normaalissa

MEDIATIEDOTE 5.10.2020 KLO 11.30

 

Kaivataanko sinunkin yrityksessäsi messuja? Niitä mahtavia henkilökohtaisia kontakteja, ympäristönä innostava tapahtuma, joka on houkuttanut paikalle tuotteistasi ja palveluistasi kiinnostuneet. Koronaviruskevät perui messut, tapahtumat ja myyntimatkat maailmalle. Etätyö, Teams-tapaamiset, webinaarit ja verkkolivet syrjäyttivät yhteisen läsnäolon. Koronavirussyksy on näyttänyt ihmisille ja yrityksille, että verkko fyysisen läsnäolon sijaistajana ei sellaisenaan riitä. Haluamme enemmän. 

Siksi Wulff Entre on keksinyt messut uudelleen. Ja showroomit, webinaarit sekä Teams-tapaamiset. Sadan vuoden messukokemuksella tämä ei ollut meille mahdoton tehtävä; tämä oli meille mahdollisuus.

Mikä messuilla on tärkeää? Tahdomme olla kontaktissa unelma-asiakkaamme kanssa, kuunnella häntä tarkalla korvalla ja kertoa konkreettisin esimerkein, miten voimme olla avuksi. Näyttää asioita kädestä pitäen, niin kuin messuilla on aina tehty. Solmia sopimuksia, tehdä kauppoja.

Tarjoamme tämän kaiken: turvallisesti ja vastuullisesti. Kutsumme asiakkaan sinun brändisi tilaan ja johdatamme teidät yhteiseen mielentilaan. Siihen hyvään, jossa kauppoja voi syntyä.

Millaisia ovat uudet messut, by Wulff Entre?

Mitä kaikkea on Wulff Entren Exhibition On Demand? Suunnittelemme ja rakennamme uuden ajan messuosastoja yrityksesi omiin tiloihin. Saatte aidot messutilat, joissa myyjät ja asiantuntijat hostaavat vieraitaan tuotteitaan, palveluitaan ja niiden parhaita ominaisuuksia esitellen. Asiakas on paikalla etäyhteyden välityksellä. Elämyksellisesti!

Konsepti mahdollistaa henkilökohtaisia tapaamisia yhden tai useamman asiakkaan kanssa. Ihminen ihmiselle. Aivan kuin messuilla, paitsi että messukävijän matka osastolle on yhtä lyhyt ja ympäristöystävällinen kuin kävely lähimmän tietokoneen luokse. Helposti ja sujuvasti silloin, kun hänellä on tarve tavata ostaminen mielessä.

Uusi normaali vaatii uudenlaisia ratkaisuja. Katso tarkemmin: www.exhibitionondemand.tv

Exhibition On Demand. By Wulff Entre.

Lisätietoja:

Tomi Hilvo
toimitusjohtaja

 Wulff Entre
tomi.hilvo@wulffentre.com
 p. 040 560 6869

JAKELU:

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilman- puhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme: wulff.fi.

Wulff Entre on kansainvälinen messualan suunnittelu- ja projektitoimisto. Se toteuttaa vuosittain yli 500 tapahtumaa yli 25 maassa. Wulff Entren osaamisen sekä kattavan ja luotettavan kumppaniverkoston ansiosta saat palveluillesi ja tuotteillesi parhaan näkyvyyden ja tuottavimmat kontaktit ympäri maailman. Ensi vuoden parhaita kohtaamisia varataan juuri nyt! Tutustu palveluihimme: wulffentre.com.wkr0006.pdf