Destia mukana kehittämässä kehittyvää keskustaa Tampereella

Destia on mukana Tampereen kaupungin aloittamassa tutkimuksessa, jolla kerätään tietoa keskustassa asioimisesta, vetovoimatekijöistä ja palveluodotuksista.  

Tampereen kaupungilla on Viiden tähden keskusta -visio, jonka mukaan se haluaa kehittää kaupungin keskustaa. Tätä varten kaupunki on nyt käynnistänyt Asiakas kehittyvässä keskustassa –hankkeen, jonka avulla pyritään samaan tietoja myös siitä, kuinka usein keskustassa asioidaan ja kauanko käyttäjät viipyvät keskustassa asioinnillaan. Lisäksi liikkumisen sujuvuus ja liikenteen eteneminen ovat tutkimuksen kohteena. 

Tiedon hankintaa varten muodostetaan käyttäjäpaneeli, johon kutsutaan keskustassa asioivia, asuvia, vapaa-aikaa vietäviä, työssä käyviä, läpikulkevia sekä keskustassa toimivia tahoja. Panelisteille tehdään aika-ajoin internetin kautta kyselyjä ajankohtaisista asioista. Paneeliin haetaan osallistujia parhaillaan ja siihen voi ilmoittautua myös verkon kautta napsauttamalla tätä linkkiä.  

Meillä Destiassa on vahva ja kattava osaaminen infrasuunnittelussa, ja pyrimme kehittämään osaamistamme jatkuvasti. Lähtökohtamme suunnittelussa on vuorovaikutteisuus, asiakkaan toimintaympäristön hyvä tuntemus ja liikenteessä liikkujien tarpeiden ymmärtäminen. Onkin hienoa olla mukana tällaisessa hankkeessa kehittämässä toimivampaa maailmaa, kommentoi Heimo Rintamäki, johtava asiantuntija Destialta 

Asiakas kehittyvässä keskustassa -hankkeen muita yhteistyökumppaneita ovat Destian lisäksi Innorange Oy ja Shop’In Research Oy. 

Linkki Tampereen kaupungin viralliseen tiedotteeseen 

Destia:
Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.
Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi