DESTIA ALOITTI VÄYLÄN LEVENNYSURAKAN LOPEN SILMÄNKANNON LIITTYMÄSSÄ

Destia on aloittanut työt Lopella sijaitsevan KT 54 moottoritien Silmänkannon liittymässä. Hanke sisältää väylän leventämisen ja kanavoinnin noin 600 metrin matkalta sekä uudet liikenteenohjauslaitteet ja valaistukset. Lisäksi työ pitää sisällään uuden liittymän luomisen parhaillaan rakenteilla olevalle Silmänkannon teollisuusalueelle.

Työt alkavat tammikuussa 2016 ja urakan pitäisi olla valmiina lokakuussa.

 Destia aloitti työt alueella viime viikolla puuston poistolla ja raivauksella. Tavoitteena on saada myös runkovesijohdon ja -viemärin siirtotyöt sekä hankkeen maarakennustyöt valmiiksi jakavan kerroksen pintaan asti talvikauden aikana, jolloin kesäkaudelle jäisivät vain kantavat kerrokset, päällysteet, valaisu ja viimeistelytyöt, kommentoi Asko Markoff, työpäällikkö.

Tilaajana on Lopen kunta ja sopimushinta n. 630 000 €.

Lisätietoja: Työmaapäällikkö Markku Aronen, p. 040 033 0505, markku.aronen(at)destia.fi

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta rakentamalla, ylläpitämällä ja suunnittelemalla nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottamalla liikenteen asiantuntijapalveluita. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Destian liikevaihto oli yli 430 miljoonaa euroa vuonna 2014. Osaajia meillä on noin 1 500.

Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi