Korttidspermitteringarna för Aurora upphörde den 9:e juni och kommer inte att förlängas, anställda i Aurora återgår till normal arbetstid

Med hänsyn till affärsdynamiken och Covid-19 utvecklingen fattades beslutet att inte förlänga permitteringarna för anställda i Aurora i främst Danmark. De anställda återgår till normal arbetstid och vi kan nu fokusera på att bearbeta marknaden och fortsätta utveckla bolaget.

Robert Rosenzweig, CEO DistIT AB: ”Organisationen i Danmark är mycket glad att kunna arbeta för fullt med våra kunder och utvecklingsprojekt. Permitteringarna har varit en utmaning för framdriften i utvecklingsarbetet.” 

DistIT är med Aurora, Deltaco, Septon och Sominis en av Nordens ledande distributörer av IT-tillbehör och audio/videolösningar. Gruppen erbjuder cirka 25 000 artiklar till cirka 5 000 kunder över hela Norden.

DistIT ska förvärva, äga och utveckla nischdistributörer inom IT, Mobility, Hemelektronik, Nätverk och Datakommunikation i Norden och Baltikum. Företag inom DistIT-koncernen levererar både B2B- och B2C-produkter till IT-marknaden i Norden och Baltikum. Aktierna i DistIT är listade på Nasdaq First North Premier Growth Market under kortnamnet DIST och företagets Certified Adviser är Erik Penser Bank AB.wkr0006.pdf