Destia toimittaa jatkossa myös OKTO-rakennustuotteita

Destia on tehnyt myynti- ja markkinointisopimuksen Outokummun kanssa OKTO-rakennustuotteista. OKTO-rakennustuotteet ovat ympäristölle turvallisia uusiomateriaaleja, joita käyttämällä säästetään myös ehtyviä luonnonmateriaaleja. Kaikki OKTO-tuotteet ovat tuotevastuulain alaisia CE-merkittyjä rakennustuotteita, eikä niiden käytölle tarvita ympäristölupaa tai -ilmoitusta.

Infrarakentamisessa hyödynnettäviin OKTO-rakennustuotteisiin kuuluvat OKTO-eriste, OKTO-murskeet ja Croval-runkoaine.

– OKTO-eristeen hyvän lämmöneristyskyvyn sekä kantavuuden ansiosta teiden ja katujen rakenteesta voidaan tehdä ohuempi, jolloin rakentaminen on helpompaa ja nopeampaa, kertoo Destian kiviainesliiketoiminnan myyntipäällikkö Jukka Salovaara.

OKTO-eriste soveltuu erityisen hyvin myös alusrakenteisiin sekä salaojien ympärystäyttöihin pienen kapillaarisen nousukorkeuden ansiosta.

– OKTO-murske on puolestaan lujaa ja kantavaa. Sitä käytetään pääasiassa kulutusta kestäviin asfaltti- ja betonipäällysteisiin. Croval-runkoainetta käytetään takoissa sekä kuumuutta kestävissä betonirakenteissa, esittelee Salovaara.

Lisätietoja: myyntipäällikkö Jukka Salovaara p. 040 550 7111 tai jukka.salovaara@destia.fi

Destia:
Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.
Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fiwkr0006.pdf