Inflyttning i Bostadsrättsföreningen Grindstolpen 1 - Tyresö

Bostadsprojektet Grindstolpen 1 är färdigställt och bostadsägarna flyttar in

RW Bostad har enligt plan färdigställt de två byggnadskroppar vilka totalt omfattar drygt 4 100 kvm boarea fördelat på 63 lägenheter samt lokalarea om cirka 500 kvm. De båda byggnaderna omfattar ett flerbostadshus och en radhuslänga med lägenheter från 1 rum och kök till 5 rum och kök samt tillhörande parkeringsgarage som bekvämt nås direkt med hiss.

Fastigheten med direkt närhet till naturen är belägen i Strandrondellen i Tyresö utmed vägen mot Tyresö kyrka och med goda kommunikationer både till Tyresö centrum som Stockholm city.

Fastigheterna erbjuder funktionella och ljusa välplanerade bostadslägenheter och radhus. Samtliga lägenheter med balkong mot innergården och några med egen takterrass. Radhusen i souterräng har egna uteplatser mot Videvägen. Bostadsytorna varierar från 34 – 165 kvm. Backhans & Hahn har varit projektets arkitekt. Med projektet har RW Bostad visat att det går att kombinera bostadsutveckling i modern arkitektur till rimliga ekonomiska nivåer för bostadsköpare.

Om RW Bostad

RW Bostad är en bostadsutvecklare på den svenska marknaden. RW Bostad skall kunna erbjuda bra bostäder i attraktiva lägen med goda kommunikationer. Detta skall framförallt ske genom nyproduktion av bostäder. RW Bostad utvecklar bostäder där människor ska kunna trivas och ha råd att bo i. Med modern arkitektur vill vi skapa en plattform för framtidens boende och vara ett självklart alternativ för både hyresgäster, privata aktörer och kommuner.

Besök även: RW Bostads hemsidawkr0006.pdf