Inflyttning i Bostadsrättsföreningen Stjernströms väg 1 - Hägersten

Bostadsprojektet Stjernströms väg 1 är färdigställt och bostadsägarna flyttar in

RW Bostad har enligt plan färdigställt de två fastigheterna Oväder 3 och Giftas 1 vilka totalt omfattar drygt 4 100 m2 boarea fördelat på 68 lägenheter. De båda fastigheterna på Stjernströms väg i Hägersten, Stockholm, är i direkt närhet till både vatten och grönska.

Fastigheterna är belägna på kort promenadavstånd till tunnelbanan i Axelsberg som på 15 minuter når centrala Stockholm.

Fastigheterna erbjuder prisvärda bostadsrätter med ett till fem rum samt kök och präglas av ljusa, öppna och modernt funktionella bostäder. En del av bostäderna med härliga terrasser och utsikt. Bostadsytorna varierar från 26 – 111 kvm där en del av bostäderna har tvågenerationsboende med egen ingång för t.ex. ungdomar eller för möjligheten till uthyrning. Inflyttning har skett successivt sedan i februari 2018 och tillträde till de sista bostäderna var under vecka 18. Med projektet har RW Bostad visat att det går att kombinera bostadsutveckling i modern arkitektur till rimliga ekonomiska nivåer för bostadsköpare.

För mer information om Bostadsrättsföreningen Stjernströms väg 1, se www.stjernstromsvag.se eller kontakta oss via e-post till info@rwbostad.se.

Om RW Bostad

RW Bostad är en bostadsutvecklare på den svenska marknaden. RW Bostad skall kunna erbjuda bra bostäder i attraktiva lägen med goda kommunikationer. Detta skall framförallt ske genom nyproduktion av bostäder. RW Bostad utvecklar bostäder där människor ska kunna trivas och ha råd att bo i. Med modern arkitektur vill vi skapa en plattform för framtidens boende och vara ett självklart alternativ för både hyresgäster, privata aktörer och kommuner.

Besök även: www.rwbostad.sewkr0006.pdf