DESTIA GROUP OYJ:N STRATEGIA VAHVISTETTU JA TALOUDELLISET TAVOITTEET VUOSILLE 2017–2019 ASETETTU

Destia Group Oyj
Pörssitiedote
29.9.2016 kello 09:00 (CET +1)

Destia Group Oyj:n strategia vahvistettu ja taloudelliset tavoitteet vuosille 2017–2019 asetettu

Destia Group Oyj:n hallitus on vahvistanut yhtiön vuoteen 2022 ulottuvan strategian sekä asettanut taloudelliset tavoitteet liiketoimintasuunnitelmakaudelle 2017–2019. Destian tahtotila on olla kannattavin, parasta asiakaspalvelua tarjoava ja luotettavin infra-alan kokonaispalvelun tuottaja. Destian sopimuskannasta merkittävä osa muodostuu pitkistä projekteista ja palvelusopimuksista.

Destian visiona on edelleen ’Olemme asiakkaan ykkösvalinta ja infra-alan ykkönen Suomessa’. Yhtiön ydinliiketoimintaa ovat suuret, erityisosaamista vaativat väyläprojektit sekä infrastruktuurin hoito- ja ylläpito. Destian strategisen kasvun painopistealueet seuraavalla kolmivuotiskaudella ovat erityisesti kannattavuuden vahvistaminen, henkilöstön edelleen kehittäminen ja tehokkaan tuotannon edellytysten varmistaminen mm. toimintaa digitalisoimalla sekä aseman vahvistaminen pääkaupunkiseudulla.

Destian hallituksen asettamat taloudelliset tavoitteet vuoden 2019 loppuun mennessä ovat:

DESTIA GROUP OYJ
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Destia Group Oyj, toimitusjohtaja Hannu Leinonen, p. 020 444 4000

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.destia.fi

Destia:
Destia on infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli yli 460 miljoonaa euroa. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta 1 500 destialaisen voimin ympäri Suomen.wkr0006.pdf