Destialle sopimukset siltojen korjausurakasta Uudellamaalla sekä hoitourakoista Uudenmaan ELY-keskuksen ja Vantaan kaupungin kanssa

Destia on allekirjoittanut sopimuksen Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kanssa kattavasta siltaurakasta. Urakka sisältää kymmenen siltakohdetta, joista yhdeksän peruskorjataan ja yhteen uusitaan päällysrakenne. Korjattavat sillat sijaitsevat Uudellamaalla ja jokainen kohde sisältää peruskorjauksen lisäksi muun muassa tiejärjestelyt.

Siltojen korjaustyöt alkavat huhtikuussa 2016 ja koko urakan tulee olla valmis lokakuun 2017 loppuun mennessä. Urakan arvo on noin 4,2 miljoonaa euroa. 

Hoitourakoissa mahdollisuus kahteen optiovuoteen

Uudenmaan korjausurakan lisäksi Destia on allekirjoittanut sopimukset siltojen hoitourakoista Uudenmaan ELY-keskuksen sekä Vantaan kaupungin kanssa. Uudenmaan ELY-keskuksen kanssa tehty sopimus siltojen ylläpitourakasta on kaksivuotinen ja kattaa 100–150 siltakohdetta Uudenmaan, Kanta-Hämeen sekä Päijät-Hämeen maakuntien alueella. Urakassa muun muassa korjataan siltoja, laitureita ja muita taitorakenteita sekä huolletaan niihin liittyviä laitteita ja rakenteita. Urakka alkoi tammikuun 2016 alussa ja jatkuu vuoden 2017 loppuun saakka, sisältäen mahdollisuuden kahden vuoden optiokauteen. Urakan arvo on noin 1,2 miljoonaa euroa / vuosi.

Vantaan kaupungin kanssa solmittu sopimus siltojen kolmivuotisesta hoitourakasta sisältää muun muassa Vantaan alueen siltojen huoltotöitä, kevätpuhdistukset sekä vuositarkastukset. Hoitourakka alkoi tämän vuoden alussa ja jatkuu vuoden 2018 loppuun asti, sisältäen mahdollisuuden kahteen optiovuoteen. Urakan arvo on noin 416 000 euroa / vuosi.

Lisätietoa: työpäällikkö Jarmo Silvander, p. 040 700 7690, jarmo.silvander(a)destia.fi

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyritys. Toteutamme toimivampaa maailmaa pala palalta rakentamalla, ylläpitämällä ja suunnittelemalla nykyaikaisia liikenne- ja teollisuusympäristöjä sekä tuottamalla liikenteen asiantuntijapalveluita. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Destian liikevaihto oli yli 430 miljoonaa euroa vuonna 2014. Osaajia meillä on noin 1 500.

Destia – Toimivampi maailma. www.destia.fi