Deltaco inleder samarbete med japanska ELECOM

Deltaco utökar sitt erbjudande till retail-marknaden genom samarbete med ELECOM, japans ledande tillverkare av IT-tillbehör. ELECOMs produkter märkta med "Japan Design" står för exklusiv, unik produktdesign.

ELECOM grundades 1986 och är marknadsledande i Japan inom IT-tillbehörsmarknaden med en marknadsandel på ca 40% när det gäller IT-tillbehör som möss, tangentbord, multimediaprodukter och gaming-produkter.

ELECOM har fått flera utmärkelser både i Japan och i Europa för sin innovativa design. ELECOMs produkter märkta med "Japan Design" står för exklusiv, unik produktdesign.

ELECOMs produkter distribueras i Europa med stor framgång sedan 2000 och företaget har de senaste åren uppnått en ledande position även i den europeiska marknaden.

”Deltaco har under de senaste åren kompletterat sitt sortiment med flera världsledande varumärken inom IT-tillbehör såsom Belkin, Kingston, Cherry, A4tech, m. fl och ELECOMs produkter med sin unika design och fina förpackningar blir ett attraktivt komplement i vårt erbjudande till retail-marknaden” säger Ali Motazedi, VD och Försäljningschef på SweDeltaco.

Redan nu finns det fler än 50 stycken ELECOM produkter tillgängliga på Deltacos webbshop och fler beräknas komma in på lager inom kort.

För ytterligare information kontakta:

Ali Motazedi

VD och Försäljningschef SweDeltaco AB

Tel: 08-555 762 42

E-mail: Ali.Motazedi@deltaco.se

Deltaco grundades 1991 och är en av Nordens ledande nischleverantör och distributör av IT-produkter. Bolaget har ett mycket konkurrenskraftigt erbjudande genom effektiva inköp i Asien, ett modernt logistikcenter i Stockholm och bred distribution till de flesta stora nordiska återförsäljarna. Bolaget har visat stabil organisk tillväxt och vinstökning varje år sedan starten för 20 år sedan. Deltaco har 71 medarbetare, huvudkontor i Stockholm och dotterbolag i Finland och Danmark. Aktierna i Deltaco är noterat på First North under kortnamnet DELT och bolagets Certified Adviser är Remium AB. För mer information se www.deltacoab.se.wkr0005.pdf